Hoşgeldiniz,
Ziyaretçi
.Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
Sagopa Kajmer
Haberler - Duyurular - Sagopa
Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları)
Kullanıcı Adı:
Beni Hatirla?
Şifre:
Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları) (Okunma Sayısı 3905 defa)
26 Ekim 2009, 06:15:50
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Kullanıcının profilini göster
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları)
«
:
»
Hoş olmayan bir olay yaşadım eminim ki bana hoş gelmeyen size de hoş gelmeyecektir.Medyanın yeni haberi Sagopa Kajmer bir hayranını evine alıp dövdü.
İşte haber bu kadar ve açıklanmayı bekliyor ben de size olayı anlatmak ve bilgi sahibi olmanızı sağlamak istedim.Medya her ne kadar en gerçeği bilse de gerçeğin ta kendisini anlatamıyor.Olay şöyledir:
Geceleri ayakta fazla durduğumuz ve çalıştığımız için genelde öğle vakti kaylule yaparız.Bilmeyenler için kaylule öğle ve ikindi arası şekerleme yapmak demektir.Tam o vakitte kapı zilim çalındı ilgilenmek istemedim çünkü uyuyordum,kapı en az 20 kez çalındıktan sonra ha giderler şimdi giderler kalmayayım dedim bekledim yarım saat oldu dışarı çıkıp camlarımı yumruklayıp indirelim mi lan camları çerçeveleri şeklinde pek de hoş olmayan tavırlara girdiler,gayette çoktular,daha sonra gittiler sandım meğer o sessizlik sessizce evime girmek içinmiş bunu açılan penceremin sesinden hemen anladım penceremin açılmasıyla birlikte çocuklardan şöyle bir cümle duydum ''aaa açtım lan,açıldı,gelin gelin açıldı'' bu durumu farkedince çok telaşlanıp kalktım çünkü niyeti bozmuşlardı ayak seslerini çıkma gürültülerini duydum.Üzerime birşeyler giyip çıkıp elebaşını tuttuğum gibi evimin içine aldım dedim ki:''buraya mı girmek istedin aha bak bu evde oturuyorum dedim ve plastik oyuncak taramalı tüfeğiyle kafasına vurdum aha gördün evi işte dedim''çocuğun kaş tarafına geldiği için anında morarıklık oluştu ve hemen onu tutup ailesinin yanına götürmek ve diğer arkadaşlarını bulmak üzere yola koyulduk.İşin kötü kısmı güvenlik haybeye vakit harcadığından evimize gündüz vakti girmeye çalışanları görmemişti,kapıdaki kameralarda aşılabilmiş,dış kapı bile açılabilmiş,komplo gibi bir hareket sanki bir pusu kurulmuş gibi,tabi siz bilmezsiniz Sagopa Kajmer kaç kişilerle tehtid ediliyor,sizin tanıdığınız tanımadığınız birçok insan hatta meşhur rapçilerde var aralarında tahmin etmediğiniz...Zaten savcılıkta korunma talebimiz var çünkü hem tehtid edenler var hem de beni devirmek isteyenler var.Tvlerde çıkıp burası Amerika değil biz sözlerimizle şarkılarımızla sinirimizi boşaltıyoruz adam vurmuyoruz diyenlere aldanmayın arkadaki perdeleri biz aralayabiliyoruz siz dışarıda kalıyorsunuz.Çoğu şeyi bilmiyorsunuz çünkü sizleri anlatıp üzmek istemiyorum çok üzülebileceğiniz ve kulaklarınıza inanamayacağınız şeyler yaşıyorum ama size hiç çıtlatmıyorum çünkü çok üzülebileceğinizi biliyorum hatta bazıları sınırı bile aşıp delilikler bile yapabilir.
Konumuza geri dönelim,çocuğun ailesi bana saldırdı ben onlara hiç saldırmadım sonra polis geldi zaten biz çocuğu ailesine götürürken polis çağırmıştık zaten şikayetçi de olmadım açıkçası ben çocuğa oyuncak tabancasıyla vurduğum için üzüldüm çünkü hemencecik gözümorarıverdi haliyle ailesi görünce hiddetlendi onlara hak veriyorum benden şikayetçi oldular beni de dinlemek istemediler sadece küfür edip saldırıyorlardı.Velhasıl polise gidip ifade verdim,ifadeden sonra evime geri döndüm orada medyadan arkadaşlarda sağolsun konser var sanmışlar millet reina da laila da bizi bir iki paparazzi çeksin diye sabahlar biz istemediğimiz halde bunlar bizi buluyor...
Çocuk yine de verdiği ifadesinde Sagopa Kajmer'i çok seviyorum zaten bana oyuncak tabancayla vurdu polis abi demiş.Bunu da okuyorsa ona diyecek bir çift lafım var Yunus abisi olarak:
Bir insanı seviyorsan O'nu incitmekten korkarsın,bir insana hayransan O'na yakın olacağım diye delilik yapmazsın.Eğer tanışmak istiyorsan senin doğru zamanın değil benim doğru zamanım önemlidir,kapıya gelir kapıyı 1 kere çalarsın,2 kere çalarsın 3.sünden sonra beni strese sokmuş olursun.Eğer kapıyı açmıyorsam demek ki seninle görüşmek isteyecek bir Sagopa yok.Herkes her zaman her şeye müsait olamaz seni böyle tanıdığım için üzüldüm kim benim camımı açıp evimden içeri girmek isteseydi aynısını yapardım hatta sen küçük olduğun için sana oyuncak tabancanla vurdum yine de Allah'ın huzurunda senden özür diliyorum.Aslında bizim gibi adamların bu gibi durumlarda başına geldiği imtihanlar belirleyicidir.İnsanın hata yapması imtihanı kaybetmesidir.
Belki bir hayranımı incittim belki de ben incitildim ama uzun lafın kısası evime girmek isteyen biri olduğunda yaşına bakmıyorum o düşündüğü fikrin başına bakıyorum.Unutmayın sat komandosunu öldüren de 10 yaşında bir çocuktu.Bu gibi bir nefsi müdafadan dolayı psikopat bir karakter olarak anılmak istemem,şarkılarımda ne yazarsam o oluyor,sınır tanımayan psikopat herif oluyorum ama gerçekten bu değilim tabi ki:)
Ben aslında yeni bir site yazısı yazıp son zamanlarda neler oluyor paylaşmak istiyordum ama o yazı için bir iki güne daha ihtiyacımız var sizi gaza getirecek çok nadide haberlerimiz var ayrıca şunu da belirtmek isterim gerek medya da gerek rap camiası içerisinde onlarca düşmanım var ve neden benimle uğraştıklarını çok iyi biliyorum.Benim yaşadığım bu oyunun içinde sizler de varolduğunuz için zamanla sizler ...
[
Bu mesajın devamını görebilmek için
kayıt olun
ya da
giriş yapın
]
X_SaGoCu_X'in Imzasi
içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol
veya
Giriş Yap
ÜYE OL ANINDA 10 TL KAZAN !
100 mb host 10 TL
˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜
˜”*°•.˜”*°aTaPaRKLı°*”˜.•°*”˜
.•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•.
Bu Sayfayı Paylaş
Hızlı Kayıt Sistemi
Yanlızca 10 saniyenizi üye olmak için ayırırsanız sitemizden daha fazla yararlanırsınız ;)
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Pasif
Re: Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları)
«
Posted on:
22 Mayıs 2012, 13:21:58 »
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler:
Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları) oyunu indir, Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları) program yükle, Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları) download, Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları) full albüm mp3 indir, Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları) resimleri, Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları) haber, Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları) yükle, Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları) videosu, Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları) şarkı sözleri
26 Ekim 2009, 06:16:45
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
Ynt: Sagopa Kajmer Sahibinin Sesi Köşesi (Kendi Mesajları)
«
Yanıtla #1 :
»
Selamu Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu
Umarım hepiniz iyisinizdir,uzun zaman oldu ayrı düştük bir konserle kaynaşmayalı aylar oldu neyseki konserlerimiz haftaya başlayacak.Umarım çok eğleniriz her zamanki gibi tek bir ağızdan şarkıları paylaşırız
hep bir ağızdan çığlıklar atarız bir de şunu belirtmek istiyorum ki bu benim kendi myspaceim ve yardımcılarım
bu iş için görevli insanlar yorumlarınızı onaylıyor açıkçası gelen kutusunun doluluğu ve yoğunluğu nedeniyle
geri dönüşler cevaplar çok sık olamıyor.Lütfen bu durumdan dolayı özrümüzü kabul edin.
Yorumlarınızı bizzat vakit bulduğumda okuyorum ve çoğu zaman çok duygulanıyorum,dualarınızı alıyorum ki
son zamanlarda duaya da ihtiyacımız çok,özellikle Beyaz Show sonrası herşey çok değişti bu sevgi umarım hep
daim olur.Siz beni sevdikçe Kolera'yı ve Abluka Alarm'ı sevdikçe biz Melankolia Ailesi olarak müziğe sarılmaya
devam edeceğiz,elbet her yolun sonu vardır ama sona varmadan önce bizleri nelerin beklediği belirsizdir.
Bizler de bu yolda yürürken yolun sonunu değil yolun nasıl katedilmesi gerektiğini düşünüyoruz.Açık bir Türkçeyle
ifade etmem gerekirse bizim sizlere kalben ruhen çok ihtiyacımız var ve desteğinize gönüllüyüz bizlere her konuda
fikir beyan edebilirsiniz bilin ki bizler de o fikirleri okuruz ve değerlendiririz.Hemen size Kafile 2 projesini hatırlatırım.
Bu bir çoğunuz için çok önemli bir fırsat artık değerlendirip değerlendirmemesi tamamiyle sizlere kalmış en güzel şarkılarınızı
adresimize bekliyoruz.Bu arada içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol
veya
Giriş Yap
adresi aldığımız karar ile TEK Sagopa Kajmer ve Melankolia sitesi olmuştur.
Sagopakajmer.org sitesi benim tarafımdan kapatılmıştır yalnız ben bunu kasti bir faul olarak gerçekleştirmedim.Sitenin forumunda
beni ruhen rahatsız eden yazılar ve iftiralar artı karalamalar vardı,site çok yoğun olduğundan dolayı sanırım arkadaşlar o mesajları göremedi,
yetişemedi ve günlerce silemedi fakat benim için bazı şeyler çok önemlidir bu önemli şeyler için ayrıntıya girmeyeceğim.
Şunu bilmenizi isterim ki beni rahatsız eden yazılar benim fan sitemde olacaksa benim fan sitem olmasın benim için bu daha rahatlatıcı olur.
Benim için diyorlar ki hep kendini öven yazılar duymak istiyor,hiç eleştiriye tahammül edemiyor .
ben 1998 senesinden bu yana bu zırvalarla yaşıyorum benim kaldırdığım yükün ne derece ağır olduğunu,
bu güne kadar bana yüklenen yüklerin ne kadar acımasız olduğunu bir tek ben bilirim yalnız kitle her sene değişir.Bir sene farkında olanlar
öbür sene umursamazlar listesine girerler yine bir tek ben kalırım farkında olan.Bir önceki senede kalan umursamazlar hasımlar haline gelir de
hiç haberimiz olmaz ama farkında olan yine bir tek ben olurum.Bu döngü her sene aynıdır.
Müzikal geçmişimi mercek altına aldığımda her sene dost sıfatıyla ayrı ayrı 3-5 kişi sayabiliyorum.Bir sonraki sene ise o 3-5 kişiyi hasım
olarak karşımda görüyorum.Ne yapalım bu işler böyle.Amma velakin hiç değişmeden bugüne kadar bana destek olarak bulunan ve hala en sadık
dinleyicilerimden olan 1000-2000 kişi var ve onları simaen,mahlasen tanıyorum.Onlar onları tanıdığımı bilmese de en derinden sevgilerimle
ve saygılarımla onlarla ruhen irtibat kuruyorum.Ben bir deliyim ve düştüğüm kuyuda ip filan yok hep kuyuda kalacağım.
Yukarıdan sarkıtılan ipleri de asla kabul etmiyorum.Hiç bir akıllılık taslayana da prim vermiyorum çünkü ben bir deliyim ve hiç bir akıllı
bir deliye akıl öğretemez.
Nerede kalmıştık?Site konusunda...birçok mail atıyorsunuz,neden kapandı,niçin oldu diye...
arkadaşlar sagopakajmer.org sitesi bana yıllarca destek oldu ben de onları yıllarca destekledim onlar da bilir,siz de bilirsiniz..
Ama takip edilmesi gerçekten zorlaşmıştı herşeyin istenmeyen mesajlar günlerce site forumunda takılı kalıyordu bizler de herkese ulaşmak için
zamanımızı heba edemeyiz.İnsanlar kendileri bunlarla ilgilenebilmeliler ve hassasiyet onlara ait olmalı ama kimse benim kadar hassas olamadığı için
bu sitenin hiç olmamasını tercih ettim.Biz asla kişisel bir dalavereye girmiyoruz.Benim için bağrını yırtan,ağlayan dostumda bir,beni
uzaktan sadece 1-2 şarkımla tanıyan kişi de bir yani bir ayrıcalık yok adaletli olmak gerek lakin en büyük hayranlarım bir anda kendilerince tavırlara
giriyor sanki bütün hayatımı karartacakmış gibi,kendince senaryolar kuruyor,olmadı mı böyle şeyler? oldu..Ama hepsi gereksizdi,geçti gitti...
Kısacası bu site güzel bir siteydi ama tıpkı Osmanlı İmparatorluğu gibi kuruluş gelişim fetret yıkılış dönemi oldu.Osmanlı'yı bilenler bu sitenin
nerelerden nereye geldiğini anlayabilirler.Bundan sonra hiçbir hayran sitesi istemiyorum.
Beni sevenler bizi sevenler eğer gerçekten seviyorlarsa içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol
veya
Giriş Yap
ye gelsinler.Bizim ailemizi dağıttın Sago diyorlar.
Ben öyle birşey yaptığıma inanmıyorum ben sadece bazı şeyleri düzeltmek için çabalıyorum artı aile olmanız gereken yer benim resmi sitem olmalı
bu konuda çok haklı ve mantıklı olduğumu düşünüyorum.Sagopakajmer.org sitesi içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol
veya
Giriş Yap
yi küçümseyerek bir iki harekette bulundu
zaten benim aylar önce bu siteyi kapatmam gerekiyordu Yeliz Hakan gibi sevenlerimizin yoğun çalışması üzerine siteyi devam ettirmiştim.
Kalabalıklaşınca kargaşalar oldu artık bitirelim istedik.Kötü niyetle yaklaşmadık emin olabilirsiniz bu konuda müsterih olun.
Bir de çok önemli bir konu var ki siteyi ne hakla satılığa çıkardılarsa satılığa çıkarmışlar.Ben kendi adım için yıllık o kadar büyük paralar ödüyorum ki
patentimi size sattıracağımı mı sandınız.Zaten benim olan birşeyi kime satıyorsunuz?
İçinde Sagopa vesaire geçen hiçbirşeyi satamazsınız eğer satmaya yeltenirseniz karşınıza çıkacak şeylere hazır olun bugüne kadar açtığım
hiçbir davada acıma göstermedim yoksa dava açmazdım.Herşey usulüne göre olursa bizler mantıklı insanlarız bu usüllere uyarız.Arkadaşlar site için
paralar harcamış olabilirler ama ben onlara para harcayın,site yapın demedim,
hatta art bir niyet düşünecek olsaydım tıklanmalarla gelen reklam gelirlerini bana bizzat ulaştırın şeklinde tavrım da olabilirdi
ama biz böyle insanlar değiliz biz hiç bir siteden para kazanmadık,reklamlarına da bakmadık.
Sadece dürüstlüklerine ve bize olan yaklaşımlarına baktık biz sonuçta melankolia ailesi olarak az kişiyiz,Sago,Kolo,Abluka...yani çok azız
ve sizin gibi bir çoğunlukla uğraşmak da akıl karı değil çünkü sizin gibiler hemen örgütleniyor,ve karalamalar,iftiralar,ne iddialar,ne iddialar..
o nedenle ben herşeyi avukatıma paslamış durumdayım çünkü ben artık hiçbirşeyi kaldıracak durumda değilim.Siteyi satmak istemekle siteyi
alacak kişinin başını derde sokuyorsunuz biraz insaflı olursanız da kimsenin parasını cebinde patlatmamış olursunuz.
Velhasıl kelam,bugüne kadar bizlere destekleri için sagopakajmer.org a teşekkür ederiz,bu sitenin kapanmasıyla bizlerden kopacaksanız
varın kopun zaten ipiniz incelmiş siz de kopmuşsunuz derim.Dedim ya bana hiç bir ip sarkıtmayın tutmam.
Zaten tutmadığımı görünce sen de çekip gidersin O çok sevdiğiniz insanları halden hale sokan şarkılarım da o kuyudan çıkıyor sen ancak ipinle
o şarkıları tutabilirsin.İnsanlık farklı yerlere gidiyor arkadaşlar her geçen sene herşey çok daha kötüye gidiyor.Hem benim için hem
dünya için hem kültürler için çok büyük depremler oluyor.İnsanlar iyice bozuluyor,kime güveneceğimizi inanın şaşırıyoruz.
Üzerimize çok oynanıyor medya da bu insanlar benim islami yönümden dolayı benimle uğraşıyorlar fakat bir hadis aklıma geliyor ve bir
anlamda seviniyorum:
Demişler ki Resulallah SAV.Efendimize Ya Resulallah ben Allah'ı çok seviyorum elimde değil,O'nun beni sevdiğini nasıl anlayacağım?
Demiş ki 2 cihan serveri Efendimiz:O zaman başına gelecek belalara hazırlıklı ol!
Durum bu...Her şey sabırla doğru orantılı her şey bir terazide umarım herşey çok güzel olur.Bizler üretmeye devam edeceğiz.
Kim bizle kalsa da kim bizden ayrılsa da sadece kalan 1 kişi bile olsa kaptan gemiyi sürmeye devam edecek kendinize iyi bakın.
Ben de kendime çok iyi bakıyorum.Benim için üzülmeyin biz üzülmedikçe ancak sevimli şarkılar yaparız çok da sevimli olmaya gerek yok..
Karamsarlık diz boyu.Allah'a emanet olun.O'nun değerini bilin.
Sagopa Kajmer mahlas Turist
Hızlı Kayıt Sistemi
Yanlızca 10 saniyenizi üye olmak için ayırırsanız sitemizden daha fazla yararlanırsınız ;)
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
26 Ekim 2009, 06:16:59
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
«
Yanıtla #2 :
»
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Selamu Aleyküm
Dünkü muhteşem atmosfer,harika coşku ve katılım için Sagopa Kajmer olarak herbirinize ayrı ayrı müteşekkirim,
orada binlerce kişinin ellerini konser sonuna dek havada tutmaları,iştirak etmeleri vesaire gerçekten görülmeye değerdi
Başakşehirlilere ayrı ayrı teşekkürler,Çınar Koleji mezunlarına da teşekkürler ve beni hiçbir konserimde yalnız bırakmayan
Melankolia aileme (MF) sonsuz sevgiler kazanılan gelirin büyük bir kısmı Filistindeki kardeşlerimize aktarılacak
bu nedenle içimiz çok rahat herkese çok teşekkür ederim.
Sagopa Kajmer
Hızlı Kayıt Sistemi
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
26 Ekim 2009, 06:17:13
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
«
Yanıtla #3 :
»
Bu seneki turnemizin de sonuna geldik.bastan sona degerlendirmek gerekirse tum zamanların en buyuk turnesiydi bizim için.binlerce kisi hep birlikte söyledik şarkıları.ateşli ve kendinden geçmiş dinleyiciler,haykıranlar,büyük tezahurat ve nihayetinde moral dolu konserler…
Herkese teşekkür ederim.Onca saat kuyruklarda bekleyenler,yılmayanlar,bana güç verdiniz sağolun.
Tum konserleri birer birer anlatmak ve degerlendirmek isterim ama kısa tutmam daha uygun olacaktır.
İstanbul daki konserler gerçekten görülmeye değerdi.en son seafest konserinde sahneye çıkacak grupların sahnede söyledikleri şeyler ve yetersiz ses sistemi haricinde hiçbir problem yaşamadık.
Bizden sonra sahne alması planlanan REDD isimli grup sahneden birkaç uzucu laf fırlatmış.
Benim konserimin ardından redd grubuna 8 kişi izleyici kalınca grup biraz ölçüyü kaçırmış.
‘’işte Türklerin müzik anlayışı bu,keşke Gülben ergenle sahne alsaydım,bundan sonra onunla sahne alacağım’’ şeklinde konuşmuş.hatta ‘’konser kimsenin …kinde bile değil’’ demiş.
Bu gibi cümleler profesyonelim diyen bir grup için bir hayli amatörce.
Madem kendinize bu denli güveniyorsunuz o zaman benim kadar dinleyiciniz olsun sizlerin konserini de beklesinler,sevgilerini de göstersinler.beğenmediğiniz türk dinleyicisi benim dinleyicimdir,oradaki birçok insan da benim ve kolera için oraya geldi.bu ağırınıza gitmemeli.sonuçta ben yıllardır bu işin kahrını çekiyorum.o nedenle bu insanlar benim bunu hak ettiğimi düşünmüşlerse haklıdırlar.kibirden vazgeçin,sabırla kendi yolunuzda iyi bir yere varmak için ilerleyin.şarkı sözlerinizde bahsettiğiniz şeyler çok kibar ama sahnede sarfettikleriniz çok kaba.demekki dürüstlükte bir eksik var.
Redd grubuna yaptığım reddiye bu kadar.
Feridun düzağaç da şunu demiş ‘’ arkadaşlar bizi dinlemek mecburiyetindesiniz,dileyen lunaparka gidip eğlenebilir’’ .ve bize selam söylemiş,tezhurat yaptırmış.bu Feridun düzağacın kendi büyüklüğüdür.sahneyede çıplak ayakla çıkmış bu da onun kendi tarzıdır.biz Feridun düzağacı seviyoruz.
Fakat ferdun düzağaç tan önce sahne alan the models’a karşı ayıp ettiğinizi de belirtmem de yarar var.kimsenin bir sanatçı ya da grup sahnedeyken diğer bir sanatçı ismini babalayarak tezahurat yapması uygun değildir.bu ben olayım ya da başkası.şimdi ben yunus özyavuz nam-ı diğer ve nam-ı değer sagopa kajmer olarak models grubundan özür diliyorum.siz bu büyüklüğü keşke onlara destek vererek gösterseydiniz.benim bundan hiç hoşlanmayacağımı da önceden tahmin edebilseydiniz.
Biraz kibar olmak lazım.biz kendi kalitemizi de bilen kişileriz.oradaki topluluğun bizim topluluğumuz olduğunu zaten biliyorsak diğer sanatçıları desteklemeli ve onlara moral vermeliyiz.ki sanat işi böyledir.moral ve motive şarttır.dünya sadece sagopa kajmerle yürümüyor.diğer grup ya da sanatçıları sevmesen de onlara ayıbetme.
Soruyorum size rock sanatçılarının ve dolayısıyla rock dinleyicisinin fazlaca olduğu bir konserde sahne alan sagopa kajmerin sahnedeyken bu tip bir davranışa maruz kalmasını yedirebilir misiniz? Elbette hayır.o zaman bizler de herkese saygılı olacağız.konserde Allah diye bağırıyoruz ama konser öncesinde edepsizlik yapıyoruz.
Bir de sagopa kajmer olarak sizlere büyük harflerle bir vasiyet bırakmak istiyorum
BENİM KONSERİME ASLA İÇKİLİ GELMESİNLER VE EDEPSİZLİK YAPMASINLAR.
İstanbul öncesinde Hollandadaydım.hiç Türkiyeyi aratmadılar.tek kelimeyli muhteşemdi.doğrusu bu kadarını beklemiyordum.kelimeler kifayetsiz.
Ankara inanılmazdı.senenin en eğlenceli konserini ankarada verdik.ses düzeni muhteşemdi.abluka alarm,kolera ,joker ve breakers ve ben sahnede raks ettik resmen.dinleyici acımasızdı,yani olağanüstüydü.hiç durmadan eğlendik ve duygulandık.
Okan fest istanbulda da aynen MF bizimleydi.nasıl anlatılır ki? Siz en iyi anlatanlarsınız.
İzmiri özledim.gönlümüz egede kaldı.adanayı da çok özledim.hep adana üzerinden seyahat edip başka yere konsere gidiyorum.çok üzülüyorum.dinleyicim çok hararetli olduğundan dolayı bana adanada konser salonu veremiyorlar.verilen yerlerde bana ve bize uygun mekanlar değil.inşa’allah bir Açıkhava konseriyle buluşuruz nihayete varırız.
Diğer şehirler de çok istekli.mesela biz bursayı çok seviyoruz,İzmit,Adapazarı ve adını saysam sayfalar alacak heryer herkes….desteğinizi hissediyoruz ve duygulanıyoruz.
Şimdi ‘’ulan sago ne yağ çektin be millete’’ diyen hasetşinaslar olacaktır.ama ben bunu tüm kalbimle söylüyorum tıpkı şarkılarımdaki gibi.siz söylediklerimle haşırneşir olun.
Malumunuz ateşten gömlek video klibi servis edildi.maalesef ehl-i sünnet hakimiyetindeki işler pek destek görmüyor.işin içinde din mevzuu olunca en büyük destekler çıkarsızlıktan ötürü lafta kalıyor.
Ateşten gömlek benim için özel bir video klibe sahip.yine de destek vermeyen Müslüman kardeşlerime de teşekkür ediyorum.belki videoda geçen askerler arap askerleri olmasaydı iş lehime dönerdi lakin ben arap tarafını tutuyorumJ)))
Ve şu bir gerçek ki,ben kimse beni yayınlasın diye kimseye uygun klip çekmem,şarkı da kaydetmem.ben benim.ve beni seven böyle sevmeli.sakalım ve sürmem de çapulcu rapçi tayfasının diline dolanmış.oysaki ben Muhammedin (sallalahu aleyhi vesellem) yolunun tozuyum bire zındık işte gözüme çektiğim sürme de o yolun tozu asıl siz benim giydiğim adidaslara ,nikel ara kafanızı takın.o zaman size değer vereyim.ama siz HZ. Muhammed (sallalahu aleyhi vesellem) efendimizin sünnetine muhalif bir münafıksınız.benim dini alet ettiğimi düşünerek etrafa gıybet yayarsınız ama işin aslını bilseniz yoluma bende olursunuz.
Bazı şeyleri söylerken biraz daha fazla düşünün.işin içinde Muhammed aşkına lafı varsa fazla kurcalamayın.din kullanılacak bir malzeme değildir.bana inanan inanır inanmayan bence gıybetimi yapmasın.ihtiyatlı olun çünkü hesap hepimizin.
Kafile 2 projesi için vakit dolmak üzere.çok yakında birçok yer altı mc sisi ve grubu bu albümde raks edecek.harika haberler için bekleyin.
Abluka alarm da kaynayanlardan.süper bir albümle geliyorlar.ilk albümden daha heyecanlı bir albüm.
Laedri ve savaş Türkçe rapin emektar askerlerinden.ve bizden çok daha zor şartlarda kayıtlarını yapıyorlar emin olun ve kendi başlarına 2 kişi birbirini iteliyor.onları çok taktir ediyorum doğrusu.
Kolera ve ben sagopa kajmer acayip bir düet albümle geliyoruz.biz bu işte varız.
Daha da uzunca yazmak isterdim lakin vaktimin haddini aştım.sagopa kajmer olarak herkese namütenai teşekkürlerimi sunarım.sizlerle yola devam…
Allah Celle Celalü e emanet olun ve maneviyatınızı hiçbirşeye değişmeyin.
Elbet herkes ölümlüdür
Hızlı Kayıt Sistemi
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
26 Ekim 2009, 06:17:25
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
«
Yanıtla #4 :
»
Çocukluğumuzdanbu yana gerek müzikal yaşantımızı gerek dans ettiğimiz zamanlarda oharika hareketleri etkileyen en büyük sanatçıyı kaybettik.Rap in vebreak dance in de önünü açan çikolata renkli sanatçı Jacko aramızdanayrıldı.Biz onu çok seviyoruz ve bütün şarkılarını ezbere biliyoruzabisi Jermaine Jackson dünkü basın açıklamasın da islamı kabuledenlerin söylediği üzere God değil de Allah hepimizi korusundedi.Zaten aylarca Jackson’ın Bahreyn’de kralın yanında sarayda misafiredildiğini biliyoruz ve adını Mikail olarak değiştirdiği Amerika’nınbüyük gazetelerinde çıkmıştı.Bu çok büyük bir ibret bizler için.MichaelJackson asla herhangi bir sanatçı değildi medyanın üzerine oynadığıgibi bir çocuk tacizcisi değildi.Bodyguardı ile yaptığımız konuşmadaMichael’in kulisinde bir oksijen çadırı olduğunu ve içinde oyuncakbebekler bulunduğunu öğrendik bunu bizimle yaptığı röportajda dilegetirdi.Çocukluğunu yaşayamadığı için oyuncakları ve çocuklarıseviyordu bu nedenle dışarıda rahat edemediği için evinin yanına çoksevdiği Disneyland’i yaptırdı ve adını Neverland koydu.Kısacası MichaelJackson bizleri derinden etkileyen biriydi.Hala da öyle ve yıllarca daçok değerli kalacak bizim gibi birçok genç onun müzikleriyleşekillenecek ve bir çok dansçı onun hareketlerini şekillendirecek.
Huzur içinde yatsın.
Sagopa&Kolera
Hızlı Kayıt Sistemi
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
26 Ekim 2009, 06:17:44
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
«
Yanıtla #5 :
»
AAA kuşlar,ağaçlar,cırcır böcekleri,ne güzeller hayvanlar ve çiçekler
insanlar gibi olmuş adeta burda saçlarım ve sakalım biraz beyaza bürünse de
olsun biz mutluyuz...Üzüm üzüme baka baka kararı Kolo Sago ya baka baka aklaşır
beyazlarımızla ünlüyüz katıldığımız tek program bile beyaz:) yani biz beyazı seviyoruz:)
Pesimist orkestrayı dağatacaaaaaaam:))) Ep yi severek dinliyoruz:) ben de seviyorum
birkaç tane yoruma çok güldüm Sago bunda rap ritmi yok diyen vardı:) alem adamlar
Tatile çıktım ama sokağa çıkamadım odamızda ve adamızda takılıyoruz şimdi şaşalı
gelebilir ama burda olanları görseniz halimize acırdınız
)) yandan çarklı bir internet
bulanık bir deniz yaprakları dökülmüş bir sürü ağaç ve biz yüzemediğimiz için bize
nispet eden bir deniz kaplumbağası bile var:) Ama kararlıyım bu lacivert sularda
bir köpekbalığı bulmaya geçen hafta boyunca köpekbalığı belgeseli izledik,
akarsuda bile köpekbalığı göreceğiz diye korkuyoruz:)Yazık Kolo da bana palet ve şnorkel almış,
ne güzel de duruyorlar torbada:)Ha unutmadan bir de bana deniz şortu almış sünnete uygun
diz altı:)garson kardeşlerim de bana takılıyorlar utana sıkıla abi senin şortlu resmini çekip medyaya
versek ne para kırarız abi:)Kardeşlerim benim bilmiyorlar ki medya beni hiç sevmez,benim resmime
5 kuruş ödemezler:)Ancak benim elimde belli miktarla parayla gidip ne olur bunu kullanın be demem müstesna:)
İşin şakası gerçekten bir miktarda olsa üzerimizdeki baskıyı ve yoğunluğu bir kenara attık
şimdilik havadan yaradılan kuşlar gibi hafifiz:)o kadar rahatladık ki dün anakaraya inelim dedik
(Ankaraya değil:) 500 tane ayrı sevenimizle resim çekindik onları kırmadık ama baktık
olacak gibi değil kamufle yeteneğimizi kullanarak bir bankta tündük ama kamufle yeteneğimiz çok da iyi değilmiş
bu sefer dinleyicilerimizle kısa bir süre bankta sohbet ettik ayaklarımız zonkluyordu ama yine de
bu derece sevilmek ruhumu okşadı herkesin de okşardı.Sevildiğime mi sevineyim yoksa rahatça çarşı pazar
yürüyemediğime mi üzüleyim bence ben en iyisi tatilin tadını çıkarayım en azından
bu duygu bile bana kafi.Hele size birşey söyleyeyim sabah ezanının ardından tam güneş doğmasına yakın
saatime baktım dedim ki kısa bir süre sonra güneş doğacak o kısa süre geçti güneş doğar doğmaz
etraftaki tüm kuşlar ve cırcır böcekleri aynı anda sanki anlaşmışlar gibi ötüşmeye hatta çılgınca ötüşmeye başladılar
bir kez daha anladım ki Allah gerçekten çok büyük güneşin doğmasında hayırlar vardır hepinizi seviyorum
Sago Kaf Kef
Hızlı Kayıt Sistemi
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
26 Ekim 2009, 06:17:58
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
«
Yanıtla #6 :
»
Hahahha bir espiri yapmaya gayret ettim ama çuvalladık:)
Orkestrayı dağıtmıyorum canım:) kimseyi de çıkardığım yok:)
zaten arkadaşlarımızla çok iyi anlaşıyoruz O resmin içindeki kafaları onlar sanan da olmuş
yüzlerini gösterseydin abi demişler:) arkadaşlarımın kimliklerini sizlere açıklayacağım ama
proje üzerinde biraz daha zaman var bekleyin ne de olsa albüm yapacağız Allah'ın izniyle...
OOOOOhhh temiz hava...Kolera ve ben burada aslında mutluyuz fakat büyük özlem
çekiyoruz.kalbimiz kedimiz miranın hasretiyle yaniyor.o da şu an büyük annesinde kalıyor.
onu görmelisiniz o kadar zeki ve bir o kadar şirin ki! hep aklıma yere yatıp göbek açmaları,
mama vermediğimde bana sitemkar miyavlamaları geliyor:)
bugun burada son günümüz,yarın değişik bir yere yolculuk yapacağız.bir gün orada bir gün burada,
şu 1 haftanın tadını çıkaracağız.
insanın kendine ayıracağı vaktin olması çok önemli.ben geride bıraktığımız 15 sene zarfında 2-3 kere denize girebildim.
çok da mühim değil fakat şu aralar canım denize girip atlantisten gelen adam misali yüzmek istiyor.
bir keresinde ayvalıkta bir dalış ekibiyle dalıp zıpkınla yavru bir kaplan köpekbalığı avlamıştık.
tabi ben çok küçüktüm .11-13 yaş arası bir yaştı sanırım.köpekbalığını bana verdiler ben de samsuna
götürmüştüm.balığı terasa koyup kurumaya bıraktım hesapta.annem tepeme bindi.balık 3 ay boyunca kuruyamadı .koka koka
huzurumuzu kaçırdı.meğerse iç organlarını boşaltıp kurutman gerekiyormuş:) ne bileyim işte çocukluk.
güzelim kaplan köpekbalığı yavrusu o zımpara dişleriyle çöpe gitti.
bir ara yine egede yüzerken altımdan kocaman bir manta geçmişti.dev vatoz diyorlar onlara.
karadeniz çocuğu olduğum için denizle büyüdüm.çok severim mavilikleri.ama denizde hep korkutucu birşeyler
beni bulur.bir keresinde kocaman bir yengeç haince bana bakıyordu,hızla üzerime yürümeye başladı.ondan kaçmak isterken
denizdeki kırık gazoz şişesinin camı ayağıma batmıştı:) gamlı baykuş sago:)
geçende burada bir camiiye gittik,harikaydı.ayrıca adadan ezan sesi o kadar net duyuluyor ki!...bunlar bize kendimizi
hatırlatıyor.çevredeki tüm güzellikler ilahiyi hatırlatıyor.biz kendimizden geçiyoruz.o çiçekler o böcekler vs.
kısacası tebdil-i mekanda saadet-i ala,bu ne güzel bir yaratış Allah-u Teala.
Normalde iş temposundan yorgun yatıp az uyuduğumuz için gördüğümüz rüyaları pek fazla hatırlayamıyoruz
ama burada her ikimizde her akşam rüya görüp birbirimize anlatıyoruz,yeni bir filmi izlemiş ve heyecanla anlatıyor gibi...
Ben Michael Jackson la ilgili çok acayip bir rüya gördüm gerçekten çok merak ettiğim birşeydi Rabbim gösterdi Elhamdülillah
Kolo da çok hoş bir rüya gördü sanırız biraz rahatlama ruha çok yansıyor,sanki kelepçelenmiş de birden hür bırakılmış gibi
siz siz olun gördüğünüz rüyaları önemsememezlik yapmayın çünkü biliyorsunuz ki rüyalar bizlere kalan değerli miraslar gibidir.
Şimdiçok acayip değişik bir köye gideceğiz orada bir mağaranın içerisinde5000 senedir buz gibi akan ve yaz kış ısısı hiç değişmeyen
bir pınar varmış çok merak ediyoruz ama malesef anakaraya geçmek için kaplumbağa hızında ilerleyen bir takamız var hatta
dediğim gibi kaplumbağa bile dün ondan hızlı gidiyordu:)
Dün buranın köpeği ile ilgili bir gerçek olayı dinledik çok şaşırdık bir Kanada Kurdunun hikayesi,
kısaca anlatayım:Köpek sahibini çok seviyor o denli seviyor ki adam işine gitmek için 3-4 km lik bir yol tepiyor denizden karaya
adadakiköpeği de onu çok sevdiği için peşinden koca denizi yüzerek geçmişsaatlerce onu aramış bir de bulamayınca tekrar aynı denize giripyüzerek adaya geri dönmüş bu olayın bir sürü de şahidi var bizlere buolay anlatıldıktan sonra kahraman köpek Efe yanımıza geldi biz de okadar insan gibi anlaştı ki
ben gerçekten pes ettim,hiç daha önceböyle bir hayvanla bakışmamıştım siz de görseydiniz gözlerinizdolardı...Efe nin hikayesini de anlattıktan sonra biz yavaştan şu soğuksuya gidelim sizin için de görelim.Gördüklerimizin resimini çekip belkipaylaşabiliriz kimbilir...
S.A.G.O.
Hızlı Kayıt Sistemi
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
26 Ekim 2009, 06:18:11
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
«
Yanıtla #7 :
»
Sabah bahsettiğimiz köye gittik ama görünen taş evlerden başka bir numara yoktu:)
Bu evler yüzyıllardır buradaymış Milattan önceki dönemlerden kalma Helenistik bir yapılar topluluğu.
Bahsettiğim pınara gelince biz oraya gidemedik 1 saat mesafesi varmış havada çok sıcaktı vazgeçtik.
Nesimeşhurdur dedik saç böreği dediler bir heyecan gittik bildiğingözlemenin adı değişmiş ama tabağı aynı:)kısacası çok fazla birbeklentimiz yoktu gittik gördük söz verdiğim gibi size manzarasınıyolluyorum,artık yarından itibaren çok muhteşem bir yere gideceğiz dahadoğrusu umuyoruz anormal beklentilerimiz var başka bir adaya doğruyollanacağız zaten şunun şurasında çok az bir zamanımız kaldıgideceğimiz ada gayet tropik bir ada en azından ben öyle umuyorumresimlerini gördüm tropik derken hani olur ya filmlerde güzelmanzaralar onun gibi bir şey photoshop da olabilir bizi kazıyor daolabilirler amma velakin turist ömer gibi geziyorum uzun zamandır böylegezmeyi planlıyordum ben tatil yapıyorum siz rahatlıyorsunuz bu çokgüzel:) ayrıca burada gezerken gökyüzüne baktığımda birçok yamaçparaşütçüsü gördüm taklalar atıyorlardı insanlar eğleniyor vallahibenim gibi taş kaya vs
İle haşırneşir olmuyorlar tabi bizextreme sporlar için çok fazlayız canımız kıymetli düşünsene yamaçtanaşağı atlıyorsun paraşüt açılmazsa sana atlıyorlarJböyle olur mu yaa: )neymiş efendim
Uçacakmışım kuşlar gibi ben onun yerine kuşlarınbenim gibi rap yapmalarını isterim madem onlar benim gibi uçabiliyormusun diye nispet ediyorlar : )al bir de buradan yak.Ne yiyip neiçiyoruz merak edenler oluyor.Burada bir patates kızartma üstadı varbizi şişirmek için elinden geleni yapıyor.Gerçekten patateslerharika.Bunun yanında kocaman saçmasapan toplarla sporlar yapmıyoruzonun yerine bolca su içiyoruz.Meyve yiyoruz ve harika bir manzaraizliyoruz neden bahsedebiliriz ki tatile gelmişken deniz var giremesekde o deniz bizim denizimizdir.Kayalar taşlar var,köyler var o köyler debizim köyümüzdür: ) güzel koylar var gitmesek de o koylar da bizimkoyumuzdur.Akşam olunca fişimizi çekiyoruz erkenden uyuyoruz ama birtürlü uykumuzu alamıyoruz
Hava temiz olunca uyku tatlı geliyorama her sabah muhteşem bir gün doğumu var onu kaçırmıyoruz tv yok diyekimin kime takıldığını ya da dünyada neler olup bittiğini öğrenemiyoruzzaten umurumuzda da değil İstanbuldayken de umrumuzda olmuyor o kadarçok işimiz var ki o yüzden bu sade tatil bizim için biçilmiş bir kaftanbu arada o taşlarla dolu köye gittik ama gezemedik sevenlerimiz oradada bizi yürütmediler hatta aileleri de işe dahil oldu telefon uzatanuzatana biz de yine elimizden geleni yaptık ama sıcak havanın daetkisiyle çok mayıştık ve yorulduk tatil beni yoruyor aslında bununfarkına vardım en iyisi var git İstanbula bir ep daha yap Sago şakaşaka : ) şimdi siz bunu da ciddiye alırsınız: )daha yeni size hediyebıraktık tatile giderken boş kalmayasınız diye…
Bu arada S.a yada a.e.o yazmayın açık açık Selamu Aleyküm ve Allah’a emanet olyazın,bunlar manevi olarak değerli şeyler bunları da kısaltırsaknereden ciddiyete varacağız bunu istirham ediyorum yani rica ediyorumbir daha görmeyeyim : )herneyse sizleri seviyorum şu ara sizlere herzamankinden fazla vakit ayırdığımı düşünüyorum işte insanın boş vaktiolunca sevdiklerine vakit ayırabiliyor gerçi bizim işimiz kendimizleilgili olduğu kadar sizle de alakalı umarım hep böyle tatlısohbet,konserler,şarkılar,başarılar vs. beraber paylaşırız zaten benimyaş ilerliyor her sene herşey değişiyor mühim olan samimiyet değişmesinbir sürü iyi yada kötü eleştiri geliyor olsun varsın gelsin gitsinbunlara alışığız sadece bizi sevenlerle ilgileniyoruz bu da zaten tümvaktimizi alıyor bizi sevmeyenlere gelince onlara asla beni sevmeleriiçin bir fırsat vermeyeceğim Oh olsun.Offf etti cana taak : ) ….
Sago Kaf Kef
Hızlı Kayıt Sistemi
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
26 Ekim 2009, 06:18:27
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
«
Yanıtla #8 :
»
VE YİNE BEN... PESİMİST KÖTÜ ADAM.
Yolunda mı herşey? orta ateşte kaynıyoruz.
yepyeni bir EP ile tekrar geldim.aslında EP sunmak benim için büyük bir zevk.1999 dan bu yana EP ler bu ağacın suyu misali oldu.
Onlarla birçok dinleyici kazandım.her zaman albümlerimden daha farklı olmasını istedim EP lerimin.
dolayısıyla onlar önemlidir benim için.
Bu seferki EP her zamankinden daha değişik çünkü tam anlamıyla beklediğiniz altyapılar yok.Bu EP de canlılık var,orkestral
bir yapı var.hiç dijital bir ses kullanmadım.sanırım en dijitali scratch lerdir.
Davullar,gitarlar,bass ve diğerleri hepsi gerçek ve 2000 li yılların dijital teknolojisinden çok uzakta.Ama yine de
bu müzikal yapı 2000 li yıllara da yetişebiliyor.Kanımca bu seferki EP olgunluğun kutlaması.
Müzikal olarak olgunlaşmak bana göre dijitallikten uzaklaşmakta saklı.Ben çok temiz soundu sevemiyorum.yani müziğim de
kirli olmalı sözlerim gibi.birçoğunuz tertemiz sözlerin var sago diyebilir ama ben aslında yığınla pislikten çıkarıyorum o sözleri.
temiz olan benim içim.müzik kirli ve bu kirlilik kötü birşey değil.daha fazla içine dalıyorsun bu kir sayesinde.
EP deki şarkıları toplam 3 günde sonlandırdım.çok fazla üzerlerinde duramadım vakit kıtlığı nedeniyle.fakat yine de sizlere en güzelini
sunabilmek için çabaladım.olduğu kadar artık.
Ben bu EP yi sevgili eşim Kolera'ya yıldönümü hediyesi olarak armağan etmek istiyorum.Onun için yazığım çok güzel sözler de bu EP de var.Sürahi şarkımın nakaratındaki bukleler onun.onu üzenlerden nefret ediyorum,kim olursa olsun.
Ayrıca kargaların kargaşası adlı şarkımda bana laf atan herkese toplu bir gönderme yaptım.diss değil ama biraz sitem.
ben artık diss yapmıyorum.ama sözler birine yazılmış gibi olduğu için hep aynı kişilere diss yaptığımı düşünenler var.
bu büyük bir algı yanılgısı,düşünce hatası.ben aslında seni,sizi karşımda tekil olarak düşünebiliyorum ve sana ,size konuşuyorum.
çeşit çeşit insan var,kime sözü gönderdiğimi ancak ben bilebilirim.bu karmaşadan tenzih edilmek isterim.çünkü benim dissimi
yiyecek adam değecek biri olmalı.herkese herkes gibi laf atıp diss yapsaydım sagopa kajmer değil x bir rapçi olurdum.
ben herkes değilim.o nedenle sözleri genele vurun.küçük kutularda kapalı kalmayın.
EP deki scratchler yine benim.ama bu seferki scratchler daha farklı.ben bu stile ''gelişine'' diyorum.o an içimden ne geldiyse onu scratchledim ve aynen kayda aldım.gerçek zamanlı bir scratch durumu var.
EP biraz sert ve gürültülü.bunun nedeni orkestranın yoğunluğu.
Türkiyenin sevilen genç gruplarından birinin elemanlarıyla hoş bir grup kurduk.grubun adını edeben vermem doğru değil.
şimdilik affınıza sığınarak müzikle idare etmenizi rica edeceğim.
grup üyeleri ile az önce de beraberdim ve kendileriyle yepyeni şarkılara girdik melodiler keşfettik çaldık.bu EP deki tüm altyapılar benim tarafımdan düzenlendi.ben herhangi bir şey eklemedim.düzenleme yaptım.melodileri seçtim.gerisi olup bitiverdi.
kolera ile hazırladığımız duet albümümüzün gidişi harika.çok seveceğinize inandığım muhteşem şarkılarla çok yakında geri geleceğiz.
daha sonra bir solo projem olacak,sonrası kader kısmet.
son olarak hepinize teşekkürler.bunca zamandır peşimden geldiğiniz ve bu adamın kirli müziğini mamur ettiğiniz için.
ve dahası ben ve eşim melankolia ailesi üyelerini çok seviyoruz.daha ne kadar içten yazabilirim ki? gerçekten bizler sizi seviyoruz.
Allah'a emanet olun,
Hızlı Kayıt Sistemi
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
26 Ekim 2009, 06:18:40
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
«
Yanıtla #9 :
»
15 Ağustos
2005te kurulduk ve 4 senedir birlikteyiz.Sene 2009 ve Melankolia’nın 4.yılını kutluyoruz.Bu 4 yıla birçok Türk Rap klasiği sığdırdık.Birçokklasik rap albümü sunduk.Bundan sonra da aynı düşünce ve aynı güzelişlerle karşınızda olmayı umuyoruz.
Tüm dinleyicilerimize,albümlerimizi satın alan güzel insanlara ,desteklerini bizdenesirgemeyenlere sonsuz teşekkürler.Melankolia Müzik 4 yaşında,niceyıllara…
Melankolia Müzik
Hızlı Kayıt Sistemi
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
26 Ekim 2009, 06:20:41
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Özel mesaj gönder
Son mesajlarını göster
Arkadaş listeme ekle
X_SaGoCu_X
Yönetici
konu Sayısı
696
Sagopa Kajmer Fan Club
Birisi var
«
Yanıtla #10 :
»
selamu aleykum ve rahmetulahi ve berekatuhu
tum muslumanların bayramı mubarek olsun.ramazan ayı vesilesiyle hem dinlendik,
hem bedenimizi rahatlattık.Ama yine gunluk rutinlere hos geldik.
nice ramazanlara nice bayramlara inşa'allah.
Öncelikle bana iletilen bazı şeylere cevap vereyim.
melankolia iftar yemeği hakkında;
istanbulda organize edilen yemeğe sürpriz bir iştirakte bulunduk,mübarek olsun ama
izmirdeki dinleyicilerimiz de heveslendiler,onlar için bir hayli üzüldük.aslında yağmur sel
gibi durumlar olmasaydı geliyorduk.Kader kısmet meselesi.neyseki izmirdeki yemeğe
adını yazdırıp katılan dinleyicilerimizle ilk izmir konseri kulisinde kısa bir goruşme yapacagız.
ben bu gibi organizelere çok sıcak bakıyorum.birlikten kuvvet doğar.arkadaşlıklar
güçlenir.sadece ramazanda değil her zaman bu şekilde birlik olun.her konuda.
Kolera ile yaptığımız duet 2 ile ilgili;
şu an her biri birbirinden muhteşem şarkılar var.inanın bir an önce kavuşmak istiyoruz.
produksyonlar hazır.3 aylar girdiği vakit 3 aylık bir tatil yapıyorum.bu süre zarfında kılımı kıpırdatmadım.
sadece kendimleydim.o nedenle asıl yorucu çalışmalar şu andan itibaren başlıyor.
bütün konser tekliflerini geri çevirmek durumunda kaldık.anlayacağınız sadece dinlendik.
şimdi çalışma zamanı.sizler sabırla bekleyin.güzel şeyler için beklemeye değer.güzelliğinden
emin olduğunuz görmedikleriniz ve duymadıklarınız için daima beklemeye değer.
şunu bilin biz kendimizce en iyisini yapacağız.siz de zaten bundan eminsiniz.
Cübbeli Ahmet hoca ile ilgili;
hocam benim canımdır.ben onun sayesinde nice ilimler öğrendim.ilme devam ediyorum.
o benim danışacağım en mühim kaynaktır,senetimdir.Ben Cübbeli Ahmet hocamı
Allah rızası için çok seviyorum.Ulema hazeratını ceddimiz baş üstünde tutmuştur.
bu durum öteden bu yana böyle gelmiştir.zamanın allamesi ise Cübbeli Ahmet hoca efendidir.
ayrıntı bekleyenler için bir kaç ayrıntıyı paylaşayım.
bir gün cd -dvd sipariş ediyorudum.isimleri çok hoşuma giden bir seri cd yi satın aldım.
bu seri haricinde onlarca cd-dvd aldım o alışverişimde.sonra bu materyaller bana vardığı vakit,
kapaklarını inceledim.cübbeli hocamın resmini gördüm.etrafımdakiler ürktüler.
henüz izlememiştik sadece kapaktaki resminden kaynaklandı bu.sarık,cübbe sakal vs.
şu an herkes öyle değil mi zaten? herkes yanılmıyor mu çoğu zaman ya da bazen?
neyse; birgün ''hadi takalım da şu cübbeli hocayı bir izleyelim'' dedim.
o gün bugundur aradığımı bulmanın mutluluğu içerisindeyim.herşey açık ve net.
hadise sünnete tam riayet,yalakalık yok,neyse o.1400 sene evvel gelen emanet aynen
korunuyor ve devam ettiriliyor.ben bunu arıyordum.onlarca hoca-alim sohbeti dinledim.
ama sadece sohbetti.cübbeli hoca efendinin ilim meclisi ise sahabeyle buluşmak gibiydi.
evliya hazeratının da hazır olarak bulunup dinlediği ruhlarının manen mecliste hissedildiği
bir sohbetti adeta.Efendimiz Sallalahu aleyhi vesellem in ihya olduğunu hissettiğimiz türdendi,
hatta her sohbette onunetrafımızda bir yerlerde olduğunu gözümüzle göremesek de hislerimizle
hissettiğimiz türden.
ben bunu seviyorum ve bunun peşindeyim.etrafta insanlar beni hocamla görecekler diye
çekinmiyorum.aksine tabuları yıkmak istiyorum.bir müslümanım ve birçoğunun
gördüğü gibi ''iyi insan ol yeter'' mantığı göremiyorum.bir musluman çocuğu olduğumu
unutan ve hayrete düşenler hatta çevre rap sakinlerinde hakarete varan söylemler
söyleyen kişiler oluyor.sakal,sürme gibi.
onları da anlıyorum,öyleyken böyle olunca akılları şaşıyor.
bununla beraber bana ve yaptıklarıma dil uzatmak isterseniz peki ala.siz bilirsiniz.
hocam konusunda ailem bile hiç olmadığı kadar üzerime geldi.hatta onlarla az kalsın bozuşuyorduk.
neyseki bana güveniyorlar ve artık ailem de beni böyle kabulleniyorlar.ya da kabullenmek
zorundalar.din gerçekten kimsenin elini sürmemesi gereken bir emanet.
kısacası son 3 senedir zaten ben ,hem ailemle hem dostlarımla dini,manevi konular
nedeniyle ihtilafa düşüyorum .ama hiç problem değil.yürüdüğün yolun doğru olduğunu biliyorsan
yürü gitsin.arkana bile bakma.ben öyle yaptım.kimin ne dediği de önemli değil.
maksat saflarımızı bilelim değil mi?
cübbeli hocam hakkında son olarak şunu söylemek isterim; o gerçekten mübarek bir evliyanın
okulunda okumuş onun rahlesinden ders yapmış,onun takvasıyla edep bulmuş mübarek bir arif.
bir alim.herkesin peşini bırakırım ama onun peşini bırakmam.vesselam.
umarım açıklamalarım herkesin aklındaki soruları cevaplandırmıştır.
yine de aklınızda soru işareti varsa sorun.sormadan iş olmaz derler.
Abluka alarm albümü hakkında;
abluka alarm albumu şuan elimde.gayet güzel bir album.her zamanki pesimist melankolik,
müzikler ve rapler rahatlatıcı.sanırım çok kısa bir süre içinde marketlerde.
abluka hayranları hazır olsunlar.
kolumdaki dövme konusunda;
malesef eskiden yaptığım bir hata kolumda.gerçekten gereksiz bir hareket.
bir takım lüzümsuz arkadaşlarımın teşvikine uyan zavallı yunus işte.
2002 senesinde yaptırmıştım.hemde bir 05 uclu kalemin ucuna takılan iğneyle.
çok özenen arkadaşım var bu dövmeme.aman sakın !...hadis-i şerifte vücutlarını
dağlayanlara lanet ediyor efendimiz muhammed mustafa sallalahu aleyhi vesellem.
ama o zamanki süreçte ben şu anki mantığımda değildim ve şeytana uydum.
şimdi tabiiki pişmanım ama iş işten geçmiş.
neyseki imam-ı azam ebu hanife radiallahu anh hazretleri el-fukhul ekber eserinde
bu konuyu net bir şekilde anlatmış.birkez yapan pişman olduysa daha yapmasın tövbe etsin
diyor.beni bu durum bağlıyor mezhebim açısından.eğer şafi mezhebi konusuna değinecek olursak,
imam-ı şafii radiallahu anh hazretleri dövme olan yeri kesecen atacan diyor.
o zaman yanmıştık.benden söylemesi sizler dövme yaptırmayın.tabi eğer müslümanım diyorsanız.
en doğrusunu Allah bilir.
T-shirtler konusunda;
zaten bu olay beni bezdirdi.bankaya her yıl 300 milyar ciro yapacağımın garantisini vermem gerekiyormuş.
benim 300 milyarlık t-shirtüm yokki o kadar cirom olsun.bazen mantıklarına da şaşıyorum.
sanırım çok yaygın olan bir online alışveriş sitesine vereceğiz.taliplisi çok ,toptan hepsini almak isteyenlerle
dolu etraf lakin ben böyle olsun istemedim.kendim yapayım istedim.ama yılan hikayesi oldu.
hayırlısı diyorump.benim için problem yok yeterki siz sabredin.
Kafile 2 hakkında;
albüm hazır.mc lerden noterden tasdik evrakını istedik.hazırlanıyoruz.
herkes soruyor albüm nasıl oldu? albüm kime göre nasıl oldu?
bana göre sorarsanız herkes elinden geleni yapmış.elinden gelen neyse o.
bunun kararını siz vereceksiniz.sonuçta bir kişi çıkıyor ''şu mc hakkında ne dersin '' diyor bana.
ben fikrimi söylüyorum ama diğeri ''ben beğenmiyorum''diyor.bu nedenle ben size etki etmeyeceğim.
alan dinler.almayan da eminim netten indirir.mutlaka melankoliadan çıkan iş takip edilir.
bu nedenle albume girenler oradan kazandılar.istedikleri yere varmaları için kestirme yol
melankoliadır.ve en kestirmeden müziklerini ulaştıracaklar.onlar adına çok mutluyum.
ve umutluyum.diyeceksiniz ki ''sago çok iyi biri var mı'' artık ben çok iyinin ne olduğunu bilmiyorum.
tatmin durumu gerçekten.eğer parça söz müzik tatmin ediyorsa tamamdır diyorum.
bu albümdede beğendiklerim var.ama onlar adına bir konuda çok üzülüyorum.albüm
çıkar çıkmaz psikolojilerini bozmak için bütün kıskançlar harekete geçecek.
şu an onlar gayet sakin ve mutlu tatlı bir heyecanla kafile 2 yi bekliyorlar
ama çıkınca herkes üzerlerine varacak.dostlarım şimdiden sizlere kuvvet diliyorum.
gerçekten zor iş.üzülmemem elde değil.ama aynı anda çok da seviniyorum.
ortalarda gezen diss hadiseleri hakkında;
eee ne bekliyordunuz ki onlardan? iyi bir laf mı duyacaktınız? yoksa elinizde bıçaklar
koyun kurban etmek için doğru şarkıyı mı bekliyorsunuz kurban mı keseceksiniz?
küheylan divanı
kimin idür düşmanı laf ider en şişmanı
kimin idür hasmı doğru sözden cayalar
kıymetlimdür tenha nefis
kıymetinden caydıralar.
sen istersin temaşayı en uzak sitareyi
anı gör en nezdinde ali hazır olan divaneyi
o divan ki gelmeyenler ne bileler
gelmeyenden sanma devletlüm güzel lafız söyleyeler.
bizlere artık insanları şikayet etmeyin,kocaman adama 2-3 veledi şikayet etmeyin.
benden 10-15 yaş küçük insanların ne yaptıklarını gidin ailelerine şikayet edin.
ben onların ebeveynimiyim? çocuklar hata yaptılarsa hepsi adına özür dilerim:) üzmüşler sizi
dımbıklar:) hani biz halk ozanıymışız ya,o zaman aşık olalım öyle söyleyelim.eğer onlar da
ozansa bunları rahatça anlarlar.
rapin oğlu avare pergel çizdi 360 derece
ben raks halindeyim dansöz
sen oynarken ben guyem derin söz.
semanın tadına vardı baş parmak
ve vecde geldi baş pare
haddı zatıma dil uzatan şişman yare
yel verin benden
halimden anlayalar,kıymet bileler daha ne ister
sözden anlayalar dilden revanı iyi seçer
hayranı olduğumuzu sanmayalar
buna inanır ancak mayalar
geleler,önce bana geleler
reddedem geldikleri gibi gideler
ne ben ne onlar sana hayran olalar
çeşmhayem ikiside gülmekten dolalar
cemaatı toplayalar şahsıma na hoş savuralar
ben onlara doydum doysun kara topraklar
onları arnavut biberi gibi ipe dizeler
en acılarının boynunu kessinler
toplanalar toplanalar kullanıyor dini diyeler
benimle hemehal hiç dahi olmayalar
bu soğanın acısını ne bileler postumu deşmeyeler
heleki deşeler gözleri tezelden dolalar.
sevenlerime sevgi saygılar sevmeyenlerime rahmet diliyorum.
sagopa kajmer.
Melankolia.com.tr
Hızlı Kayıt Sistemi
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
Şifrenizi tekrar yazın:
E-mail adresiniz:
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
Yazdır
GoogleTagged:
melankolia
siyah
kolosago
sagopakajmerin
lan
kamer
adam
birlikte
sinirli
yeter
yunus
kara
mss
ailesi
mp3
marmarada
kef
ankara
2009
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
Genel
=> Forum Genel
===> Duyurular
===> Forum Kuralları
===> Arşiv
===> Site Destek-Yardım
===> Yönetime Katılın
Melankolia Müzik
=> Melankolia Duyurular
=> Melankolik Lirikler
Sagopa Kajmer
=> Sago Sesleniyor
=> Haberler - Duyurular - Sagopa
===> Konserler - Sagopa
===> Röportajları - Sagopa
=> Sago'yu Tanı
=> Albüm Tanıtım - Sagopa
=> Lirikleri - Sagopa
===> Bendeki Sen
===> Kötü İnsanları Tanıma Senesi
===> İkimizi Anlatan Bişey
===> Romantizma
===> Bir Pesimistin Gözyaşları
===> Şarkı Koleksiyoncusu
===> Kafile
===> Gora
===> Disstortion EP
===> Pesimist EP 4
===> Pesimist Ep5
=> En Çok Sevdiğiniz Şarkı? - Sagopa
=> Video İzle - Sagopa
===> TV Konser Videoları - Sagopa
===> Video Klipleri - Sagopa
=> Video Download - Sagopa
===> TV Konser Videoları - Sagopa
===> Video Klipleri - Sagopa
=> Sanal Mp3'leri - Sagopa
=> Resim Arşivi - Sagopa
=> Cep Telefonu Dosyaları - Sagopa
===> Cep Videoları - Sagopa
===> Zil Sesleri - Sagopa
===> Cep Temaları - Sagopa
Kolera
=> Haberler - Duyurular - Kolera
=> Kolo'yu Tanı
=> Albüm Bilgileri - Kolera
=> En Çok Sevdiğiniz Şarkı? - Kolera
=> Online Video Klipleri - Kolera
=> Video Download - Kolera
=> Sanal Mp3leri - Kolera
=> Cep Videoları - Kolera
=> Lirikleri - Kolera
Abluka Alarm
=> Haberler - Duyurular - Abluka Alarm
=> Abluka Alarm'ı Tanı - Abluka Alarm
=> Albüm Bilgileri - Abluka Alarm
=> Online Video Klipleri - Abluka Alarm
=> Sanal Mp3'leri - Abluka Alarm
=> Abluka Alarm Lirikleri - Abluka Alarm
Rap dünyasından
=> Ft. Destek hattı
=> Tek Mp3 PayLaşımı
=> Albüm payLaşımı
=> BeatLer
===> Arabesk Beatler
===> Under Beatler
=> Video kLipLer
Sohbet
=> Sagopa Kajmer Genel
=> Tanışalım
=> Sohbet-Muhabbet-eğlence
=> Lirikleriniz
=> Komik Yazı Ve Fıkralar
=> İtiraf Ediyorum
=> Forum Oyunları
Bölgelerimiz - Şehirlerimiz
=> Akdeniz Bölgesi
=> Doğu Anadolu Bölgesi
=> Ege Bölgesi
=> Güneydoğu Anadolu Bölgesi
=> İç Anadolu Bölgesi
=> Marmara Bölgesi
=> Karadeniz Bölgesi
SagoKafKef.COM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.