Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  +  Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
|-+  Sagopa Kajmer
| |-+  Haberler - Duyurular - Sagopa
| | |-+  Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009  (Okunma Sayısı 357 defa)
29 Aralık 2009, 01:30:42
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Yönetici

konu Sayısı
696

Sagopa Kajmer Fan Club
İlişki Durumu:
Birisi var
« :»

Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009

selamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu
cümle dinleyenlerime ve sevenlerime saygılar.yeni bir site yazımla karşınızdayım.
Bir süredir ortalarda görünmüyoruz bunun farkındayım.Lakin her zaman da göz önünde olunmaz.
İşin tadı kaçmasın,herşeyin yeri ve zamanı var.
Bu yazımda sizlere yeni planlardan bahsedeceğim.
hemen başlayalım.Melankolia olarak Abluka Alarm'ın albümü 'Süveyda''yı sizlere sunduk.Grup ilk albümüyle
kazandığı saygıyı pekiştirdi.2009 un son melankolia albümü olması açısından önem arzediyor.Abluka Alarm'ı desteklemenizi
gönülden istiyorum,çünkü bu arkadaşlarım zor şartlarda müzik icra ediyorlar,emeklerinin hakkını veriniz.Olmayacak insanlara ne destekler
veriyorsunuz.Aslında burada amacım sizi azarlamak değil estağfirullah.Sadece ben onların daha fazlasını hakettiğini düşünüyorum.
Bu konuya değinmeyi uzun zamandır planlıyordum.Neyseki içimdekiler bunlardan ibaret.
Peşisıra sizlere sunacağımız albümse merakla beklenen KAFİLE 2 (YERALTI KAFİLESİ).
Albüm için herşey hazırlandı.Mastering den geçti.Şu an cd elimde odeon firmasına taktim edilmeyi bekliyor.
Onlarda orjinal cd tabletlerine albümü basıp sizlere sunmamız için hazır hale getirecekler.
Ben bu albüm ile ilgili biraz yazmak-çizmek istiyorum.Çünkü bu albüm hakkında polemikler çıkıyor.Herkes albümdeki mc lerin
nasıl şarkılar yaptıklarını sorup duruyor.Tabiiki bu iş sormakla olmaz.Ben ne desem boş bu hususta.
Yalnızca kendi fikirlerimi söylemem gerekirse;
toplam 17 şarkılık bir albüm hazırladık.birçok MC ve grup albümde yerini aldı.
Konu ile ilgili birçok şey kulağıma geldi.''sagopa bizi albüme almadı'' ya da ''sagopa beni albüme almadı'' diye.Hatta bir takım arkadaşlarımız bizlere düşman olup siteler
açmışlar bunu da yapabilmişler yüzsüz yüzsüz.İşte ben şarkılarımda böyle insanlardan söz ediyorum.canlı canlı şahit oluyoruz.
Adam belki de en büyük hayranım ama işine gelmeyince en büyük düşmanlarımdan kesiliyor.bu şahıslar bana vız gelir tırız gider.onları kendi hallerine bırakın.
kendi yağlarında yanar erir ve kaybolurlar.
Kafile 2 de yer alan Mc ve gruplar gayet sıradan ve amatör insanlar.Bu kötü anlamda değil,gayet bizdenler.benim de en çok ilgimi bu çekti.Amatörden kastım;hepsi işini içten yapmış.
Ben şarkıları dinlerken yeni keşifler peşinde koşmadım.bir şarkıyı başından sonuna dinlemeye tahammül edebildiysem işte o şarkıyı albüme koydum.
Sonuçta albüm çok hoş oldu.Çok yakın bir zaman içinde kafile 2 (yeraltı kafilesi) sizlere ulaşacak ve bandrolüyle müzik marketlerdeki yerini alacak.
Albüm çıktığında sitemiz forumundan tüm fikirlerinizi paylaşabileceksiniz.Bir önceki yazımda da ençok tedirgin olduğum şeyi belirtmiştim.o da şudur;
bu albümdeki arkadaşların çok üzerine gidilebilir,çevreleriyle birkaç sürtüşme yaşayabilir hatta psikolojilerini sarsabilirler.Kimbilir.Sanal alem fecidir.
umarım herşey onlar için iyi olur.Kafile 2 yi bekleyin.
2.önemli plan ise kolerayla hazırladığımız ikinci düet albumumuz.
bu albümle ilgili hiçbir bilgi vermek istemiyorum.ne zaman çıkacağı konusunda da hiçbir bilgi sunmak istemiyorum.
bundan sonra sürprizlerle karşınıza çıkmak ve olmadık anda size mutlu ve müjdeli haberler vermek istiyorum.
Şunu bilin sadece;bizim stüdyodan boş iş çıkmaz.Kendi stilimizde kendi dinleyicilerimize en muhteşemini sunacağız.Tabi kendimizce.
Etrafta benim bir rock grubuyla birleşip rock müziğine geçtiğim hakkında gayet delisaçması,gıybetçi uydurması bir palavra dönüyormuş.
Arkadaşlar kusura bakmayın artık ben sizlere açıklama yapmak istemiyorum.her duyduğunuza inanıyorsunuz.yoksa hepiniz kocakarı mısınız?
ben demedim mi sizlere anasayfamdan,resmi sitemizden okumadıkça hiçbirşeye inanmayın! Kolera'nın hamile olduğuna dair deli saçmaları da var.
Ben ne meşhur bir rock grubuyla çalışıp rapden caydım,ne de başka birşey.Ben rapleyim rapte benimle,ayrılmıyoruz.
Şu günlerde kendi orkestramla beraber çalışıyorum.Belki bu konu hakkında yanlış bilgilerle sizin aklınıza girmiş olabilirler.ben pesimist orkestrayla turne
hazırlığındayım ve belli aralıklarla studyoda çalışıyoruz.antrenman yapıyoruz.Tek başıma bu sene de tur yapmayacağım sanırım.Planlarımda pesimist orkestra ile 5-6 yer turlamak ve hemen ardından da duet 2 nin turnesi için 20-30 illik bir turne yapma planı var.
Avrupadan muthiş bir ilgi var.hemen hemen hergün avrupadan konser teklifleri alıyorum.lakin konser vermek istemiyorum bir süre daha.Bilmeniz gereken şudur:sagopa ilkbahardan sonra tekrar  sahnelerde olacak.konser meraklıları için duyrulur.
Yeni klip var mı? evet var Abluka Alarm dan birşeyler var ama onlar sizlere açıklamadan ben söylemeyeceğim.şimdi gidin de sitelerine onlara sorun belki sizlere
açıklarlar sürprizi.bunun haricinde klip mlip yok.klip işi tamamen delilik.Adamlar bana tarikat adamı bu diyorlar ve yayınlamıyorl...
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]
X_SaGoCu_X'in Imzasi

içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
ÜYE OL ANINDA 10 TL KAZAN !

100 mb host 10 TL

˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜
˜”*°•.˜”*°aTaPaRKLı°*”˜.•°*”˜
.•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Del.icio.us Ekle
 Hızlı Kayıt Sistemi
Yanlızca 10 saniyenizi üye olmak için ayırırsanız sitemizden daha fazla yararlanırsınız ;)
Kullanıcı adınız:    Şifreniz:    Şifrenizi tekrar yazın: E-mail adresiniz:   

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009
« Posted on: 22 Mayıs 2012, 13:21:33 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler:Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009 oyunu indir, Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009 program yükle, Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009 download, Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009 full albüm mp3 indir, Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009 resimleri, Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009 haber, Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009 yükle, Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009 videosu, Sagopa Kajmer ''Sahibinin Sesi'' 24/12/2009 şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged: zaman yeni sagopa kajmer

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map|Site Map2|GoogleTags | Linkler | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|index
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

18 Mayıs 2012, 04:43:11
Arşiv
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

SagoKafKef.COM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.