Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  +  Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
|-+  Sagopa Kajmer
| |-+  Haberler - Duyurular - Sagopa
| | |-+  Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı)
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı)  (Okunma Sayısı 401 defa)
26 Ekim 2009, 06:14:24
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Yönetici

konu Sayısı
696

Sagopa Kajmer Fan Club
İlişki Durumu:
Birisi var
« :»

Selamu Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu
Umarım hepiniz iyisinizdir,uzun zaman oldu ayrı düştük bir konserle kaynaşmayalı aylar oldu neyseki konserlerimiz haftaya başlayacak.Umarım çok eğleniriz her zamanki gibi tek bir ağızdan şarkıları paylaşırız
hep bir ağızdan çığlıklar atarız bir de şunu belirtmek istiyorum ki bu benim kendi myspaceim ve yardımcılarım
bu iş için görevli insanlar yorumlarınızı onaylıyor açıkçası gelen kutusunun doluluğu ve yoğunluğu nedeniyle
geri dönüşler cevaplar çok sık olamıyor.Lütfen bu durumdan dolayı özrümüzü kabul edin.
Yorumlarınızı bizzat vakit bulduğumda okuyorum ve çoğu zaman çok duygulanıyorum,dualarınızı alıyorum ki
son zamanlarda duaya da ihtiyacımız çok,özellikle Beyaz Show sonrası herşey çok değişti bu sevgi umarım hep
daim olur.Siz beni sevdikçe Kolera'yı ve Abluka Alarm'ı sevdikçe biz Melankolia Ailesi olarak müziğe sarılmaya
devam edeceğiz,elbet her yolun sonu vardır ama sona varmadan önce bizleri nelerin beklediği belirsizdir.
Bizler de bu yolda yürürken yolun sonunu değil yolun nasıl katedilmesi gerektiğini düşünüyoruz.Açık bir Türkçeyle
ifade etmem gerekirse bizim sizlere kalben ruhen çok ihtiyacımız var ve desteğinize gönüllüyüz bizlere her konuda
fikir beyan edebilirsiniz bilin ki bizler de o fikirleri okuruz ve değerlendiririz.Hemen size Kafile 2 projesini hatırlatırım.
Bu bir çoğunuz için çok önemli bir fırsat artık değerlendirip değerlendirmemesi tamamiyle sizlere kalmış en güzel şarkılarınızı
adresimize bekliyoruz.Bu arada içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap adresi aldığımız karar ile TEK Sagopa Kajmer ve Melankolia sitesi olmuştur.
Sagopakajmer.org sitesi benim tarafımdan kapatılmıştır yalnız ben bunu kasti bir faul olarak gerçekleştirmedim.Sitenin forumunda
beni ruhen rahatsız eden yazılar ve iftiralar artı karalamalar vardı,site çok yoğun olduğundan dolayı sanırım arkadaşlar o mesajları göremedi,
yetişemedi ve günlerce silemedi fakat benim için bazı şeyler çok önemlidir bu önemli şeyler için ayrıntıya girmeyeceğim.
Şunu bilmenizi isterim ki beni rahatsız eden yazılar benim fan sitemde olacaksa benim fan sitem olmasın benim için bu daha rahatlatıcı olur.
Benim için diyorlar ki hep kendini öven yazılar duymak istiyor,hiç eleştiriye tahammül edemiyor .
ben 1998 senesinden bu yana bu zırvalarla yaşıyorum benim kaldırdığım yükün ne derece ağır olduğunu,
bu güne kadar bana yüklenen yüklerin ne kadar acımasız olduğunu bir tek ben bilirim yalnız kitle her sene değişir.Bir sene farkında olanlar
öbür sene umursamazlar listesine girerler yine bir tek ben kalırım farkında olan.Bir önceki senede kalan umursamazlar hasımlar haline gelir de
hiç haberimiz olmaz ama farkında olan yine bir tek ben olurum.Bu döngü her sene aynıdır.
Müzikal geçmişimi mercek altına aldığımda her sene dost sıfatıyla ayrı ayrı 3-5 kişi sayabiliyorum.Bir sonraki sene ise o 3-5 kişiyi hasım
olarak karşımda görüyorum.Ne yapalım bu işler böyle.Amma velakin hiç değişmeden bugüne kadar bana destek olarak bulunan ve hala en sadık
dinleyicilerimden olan 1000-2000 kişi var ve onları simaen,mahlasen tanıyorum.Onlar onları tanıdığımı bilmese de en derinden sevgilerimle
ve saygılarımla onlarla ruhen irtibat kuruyorum.Ben bir deliyim ve düştüğüm kuyuda ip filan yok hep kuyuda kalacağım.
Yukarıdan sarkıtılan ipleri de asla kabul etmiyorum.Hiç bir akıllılık taslayana da prim vermiyorum çünkü ben bir deliyim ve hiç bir akıllı
bir deliye akıl öğretemez.
Nerede kalmıştık?Site konusunda...birçok mail atıyorsunuz,neden kapandı,niçin oldu diye...
arkadaşlar sagopakajmer.org sitesi bana yıllarca destek oldu ben de onları yıllarca destekledim onlar da bilir,siz de bilirsiniz..
Ama takip edilmesi gerçekten zorlaşmıştı herşeyin istenmeyen mesajlar günlerce site forumunda takılı kalıyordu bizler de herkese ulaşmak için
zamanımızı heba edemeyiz.İnsanlar kendileri bunlarla ilgilenebilmeliler ve hassasiyet onlara ait olmalı ama kimse benim kadar hassas olamadığı için
bu sitenin hiç olmamasını tercih ettim.Biz asla kişisel bir dalavereye girmiyoruz.Benim için bağrını yırtan,ağlayan dostumda bir,beni
uzaktan sadece 1-2 şarkımla tanıyan kişi de bir yani bir ayrıcalık yok adaletli olmak gerek lakin en büyük hayranlarım bir anda kendilerince tavırlara
giriyor sanki bütün hayatımı karartacakmış gibi,kendince senaryolar kuruyor,olmadı mı böyle şeyler? oldu..Ama hepsi gereksizdi,geçti gitti...
Kısacası bu site güzel bir siteydi ama tıpkı Osmanlı İmparatorluğu gibi kuruluş gelişim fetret yıkılış dönemi oldu.Osmanlı'yı bilenler bu sitenin
nerelerden nereye geldiğini anlayabilirler.Bundan sonra hiçbir hayran sitesi istemiyorum.
Be...
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]
X_SaGoCu_X'in Imzasi

içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
ÜYE OL ANINDA 10 TL KAZAN !

100 mb host 10 TL

˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜
˜”*°•.˜”*°aTaPaRKLı°*”˜.•°*”˜
.•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Del.icio.us Ekle
 Hızlı Kayıt Sistemi
Yanlızca 10 saniyenizi üye olmak için ayırırsanız sitemizden daha fazla yararlanırsınız ;)
Kullanıcı adınız:    Şifreniz:    Şifrenizi tekrar yazın: E-mail adresiniz:   

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı)
« Posted on: 22 Mayıs 2012, 13:12:48 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler:Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı) oyunu indir, Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı) program yükle, Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı) download, Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı) full albüm mp3 indir, Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı) resimleri, Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı) haber, Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı) yükle, Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı) videosu, Sagopa Kajmer myspace Sahibinin Sesi (Kendi Yazısı) şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged: sago sagopa kolo

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map|Site Map2|GoogleTags | Linkler | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|index
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

18 Mayıs 2012, 16:42:06
Arşiv
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

SagoKafKef.COM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.