Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  +  Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
|-+  Sagopa Kajmer
| |-+  Haberler - Duyurular - Sagopa
| | |-+  Röportajları - Sagopa
| | | |-+  Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009  (Okunma Sayısı 269 defa)
14 Eylül 2009, 22:29:36
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Yönetici

konu Sayısı
696

Sagopa Kajmer Fan Club
İlişki Durumu:
Birisi var
« :»

Kimileri ona rapci dedi, kimileri sahir.. Liriklerindekiayricaligi muzigindeki insani baglayan tutkusuyla bilir onu sevenleri…Yazdigi her satir gizemliydi sanki, Rapi bir sairden dinlerdik onunsayesinde…
Iste Sagopa Kajmer…

Hollanda’daki sevenleri onu hep uzakdan takip etti.Avrupa konserleride olmasaydi sevenleri onsuz kalacakdi. Biz Magazine Turka olarak sevenlerinin merak ettigi sorulari sorduk. Yogun olmasina ragmen o bizi kirmadi ve sorularimizi cevapladi.
Magazine Turka farkiyla Sagopa Kajmer, Turka Konuk kosemizde konugumuz oluyor ve iste Sagopa Kajmer…
Ali Eren – magturka.com
MagTurka: Ilk basta herkesin merak ettigi bir soruyla baslamak istiyoruz. Liriklerini yazarken nelerden ilham aliyorsunuz ?

Sagopa : herşeyden her bir materyalden,hayatımdanve herkesin hayatından.yaşadıkça yazabiliyoruz.ilham hayatın kendisidirzaten.sana her konuda hisler ve duygular verebilir.sen de yazarsınbeğenmezsen karalarsın.ama mutlaka hayat sana yazdıracak bir iki kelamasahiptir.yazmak tamamen kalbin işi.oradan ne geçerse kağıda onlardüşüyor.

MagTurka: Peki altyapi muziklerinizi  nasil hazirliyorsunuz, ilham aldiginiz yerler varmi?

Sagopa: tamamen kendi duygularıma gore müzikyapıyorum.melodilerden yola çıkıyorum.eğer melodic birşeyleristemiyorsam ona gore ritimsel bir kurgu planlıyorum.ilhamımhayat.müzikleri yaparken ilk once müziği bin kere dinliyorum.eğer içimesinmezse duygu yüklüyorum içine.eğer ne kadar yüklersem yükleyeyimiçime yine de sinmezse  bilgisayarımdan siliyorum.mutlaka beniyakalamalı müzik.ben müzik konusunda çok fazla hassasım.önceliklesagopa kajmer müziği olmalı.o çok önemli.yani, melankolik ve duyguluaynı zamanda nameli olmalı.müzikte sesim yokken etki yapmalı ki bengeldiğimde ortaya eser çıksın.

MagTurka: Yeni cikarmis oldugunuz bir album var, ‘Şarkı Koleksiyoncusu’ bu album digerlerinden biraz daha farkli, bu farklilik nedir?

Sagopa: şarkı koleksiyoncusunun farkı daha onceinternetten bedavaya dağıttığım şarkılardan oluşturulması.özel birçabam yok bu albümde.sadece şarkılar boşa gitmesin bilmeyenler deolabilir maksadıyla yapıldı.tek bir albümde hepsini topladım.battlerhyme dediğimiz stilden sözler de var içinde.sonuçta bu album sagopakajmerin farklı duygularına ev sahipliği yapıyor.çok eski şarkılarım davar orada.vokallerini bile değiştirmedim.aslına sadık kaldımşarkıların.nitelikli ve koleksiyoncular için tasarlanmış biralbum.zaten çok satmasını da düşünmüyorum.dileyen arşivine katsın diyeyaptım.ama yine rap listelerinde zirvede.şarkıların eski ya da yeniolmasından ziyade insanlar sagopa kajmer albümü olsun da ne olursaolsun mantığındalar.beni de burası ilgilendiriyor.onlar diler ben deyaparım hep.bu senelerdir böyle.

MagTurka: Sizin en begendiginiz albumunuz hangisi?
Sagopa:kötü insanları tanıma senesi çok farklıbenim için.diğer albümlerim de yaptığım yıllardaki yaşadıklarımdanötürü çok özeller.hepsi ayrı dünyalar.bu soru da zor bir soru.

MagTurka: Sizin icin en anlamli ve soylemeyi sevdiginiz parca hangisi?
Sagopa: baytar,ben hüsranakomşuyum,şikayetname,ateşten gömlek.aslında birçok şarkımı çokseviyorum.söylerken haz aldığım şarkılarım çok.yıllara gore defarklılık gösteriyor.

MagTurka: Rap muzigi disinda dinlediginiz muzik turleri varmi?

Sagopa: her türden müzik dinlerim.amafunk-jazz-soul-newage-krauftrock,postrock-indie,deep ve progressivehouse. Vs vs..bunlar hoşuma gider.ben bir müzik adamıyım ve arşivimdene kadar album olduğunu da bilmiyorum.diyebilirim ki türkiyede en büyükarşivlerden birisine sahibim.gerisini siz hesab edin.
MagTurka: Herkesin bildigi son yillarda rap muzigi Turkiyede buyuk bir cikis yakaladi, Turkiyedeki Rap hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Sagopa: kime gore ve neye gore yol katettibilemem.bence rap Türkiyede gayet itici bir halde.rapcilerin rapdinlemesi umrumda değil.dış dünyadakiler nasıl bakıyor o önemli.banahep aynı şeyleri söylüyorlar.bu rap çok komedi vs ne lan bu vs…benartık insanlara türkçe rapi öve...
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]
X_SaGoCu_X'in Imzasi

içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
ÜYE OL ANINDA 10 TL KAZAN !

100 mb host 10 TL

˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜
˜”*°•.˜”*°aTaPaRKLı°*”˜.•°*”˜
.•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Del.icio.us Ekle
 Hızlı Kayıt Sistemi
Yanlızca 10 saniyenizi üye olmak için ayırırsanız sitemizden daha fazla yararlanırsınız ;)
Kullanıcı adınız:    Şifreniz:    Şifrenizi tekrar yazın: E-mail adresiniz:   

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009
« Posted on: 22 Mayıs 2012, 13:11:32 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009 oyunu indir, Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009 program yükle, Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009 download, Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009 full albüm mp3 indir, Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009 resimleri, Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009 haber, Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009 yükle, Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009 videosu, Sagopa Kajmer Mag Turka Röportajı 2009 şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map|Site Map2|GoogleTags | Linkler | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|index
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

07 Mayıs 2012, 10:46:34
Arşiv
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

SagoKafKef.COM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.