Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  +  Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
|-+  Kolera
| |-+  Haberler - Duyurular - Kolera
| | |-+  Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu  (Okunma Sayısı 489 defa)
19 Ocak 2010, 16:35:29
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Yönetici

konu Sayısı
696

Sagopa Kajmer Fan Club
İlişki Durumu:
Birisi var
« :»

evet ben de izledim çok beğendim yanlış tanıyanlar için yararlı birprogram oldu ilim üzerine daha fazla durulabilirdi ama tema başkaşekilde ilerledi iyi de oldu önyargısı olanların yargılarıyıkıldı.Ahmet Hoca çok yanlış tanıtıldı ama o ne güzel anlattı herşeyindoğrusunu...medya çok gaddar bizler de defalarca deneyimledik...işingerçeğinden bahseden insanlar sevilmiyor ya da sakalı uzun olanlarsevilmiyor bu aşikar ne yapacaksın...Sago da bu konuda çok engellerlekarşılaşıyor ama bir iş için sünnetten mi vazgeçsin bu konularda tavizverilmez ki...inşaallah daha ilimli bir sohbet daha yapılır ben çokseviyorum ilim dinlemeyi Mehmet Zahit Kotku Ks. nun bir radyo kanalındabazen vaazlerini veriyorlar arabada bazen denk geliyorum,dinlerken mestoluyorum Nur içinde yatsın.Kiminin sözü sağken kalbe işlemiyor kimimezarından gönüllere giriyor ,çünkü onlara ölüm değmedi.

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]
X_SaGoCu_X'in Imzasi

içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
ÜYE OL ANINDA 10 TL KAZAN !

100 mb host 10 TL

˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜
˜”*°•.˜”*°aTaPaRKLı°*”˜.•°*”˜
.•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Del.icio.us Ekle
 Hızlı Kayıt Sistemi
Yanlızca 10 saniyenizi üye olmak için ayırırsanız sitemizden daha fazla yararlanırsınız ;)
Kullanıcı adınız:    Şifreniz:    Şifrenizi tekrar yazın: E-mail adresiniz:   

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu
« Posted on: 20 Mayıs 2012, 20:53:50 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler:Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu oyunu indir, Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu program yükle, Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu download, Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu full albüm mp3 indir, Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu resimleri, Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu haber, Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu yükle, Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu videosu, Kolonun Teke Tek programına çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yorumu şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged: tek indir ahmet sagopa leri sohbeti mp3 teke hoca
niye izle sevilmiyor cubbeli sohbetleri fan sitesi google

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map|Site Map2|GoogleTags | Linkler | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|index
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

15 Mayıs 2012, 14:04:57
Arşiv
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

SagoKafKef.COM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.