Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  +  Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
|-+  Kolera
| |-+  Haberler - Duyurular - Kolera
| | |-+  Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye  (Okunma Sayısı 382 defa)
17 Ekim 2010, 16:52:28
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Yönetici

konu Sayısı
696

Sagopa Kajmer Fan Club
İlişki Durumu:
Birisi var
« :»

ben Kolera bir süre önce kızlara özel bir sürprizden bahsetmiştim,nihayet bugün açığa kavuşturuyorum.Pek de mühim olmayan bir takım hediyelerim var manevi olarak değerli olacağını düşünüyor maddi olarak sizlere layık olmasa da benden bir hatıra olarak kabul etmenizi rica ediyorum.Hediyelerim sadece kızlara yönelik.Gerçekten beni seven 3 kız kardeşime çıkmasını dilediğimden çemberi biraz daralttım işte hediyelerim ve katılım şartları:
içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Neler Var Neler Yok:
Kelebekli makyaj aynaları:İnsan insanın aynasıdır,gözler de kalbin,el aynalarınıza baktıkça kendi gözlerinizden beni görün diye kelebekli el aynaları getirttim taa Singapur‘dan gelmeleri için 2 hafta bekledim,kendime de sipariş etmiştim hediyeleri hazırlarken,nazara geldi nasıl düştü de kırıldı anlamadım ama yapıştırdım zevkle kullanıyorum aynısından 3 tane daha sizi bekliyor..
Renkli Sürmeler: Siyah değil,renkli sürmeler var hem toz hem rengarenk
Ojeler: Oje sürmek gibi bir alışkanlığım yok belki siz seviyorsunuzdur…öyle canlı renkler görünce hoşuma gitti : )
Rujlar: Hem ruj hem gloss olarak 2 taraflı kullanabileceğiniz sedefli şeyler var profesyonel bir ürün olmasa da benim hoşuma gidiyor.Gecikmenin nedeni tam bu noktada gerçekleşti çünkü Amerika’dan sipariş ettiğim glosslar hala gelmedi bir nevi paramı da yaktılar,nasip değilmiş bu rujlar elbette smackerslara benzemiyor ama smackersları beklersek yanmışız biz…
Kupalar:Çok sevimli kupalar var herkese 2 tane biriyle siz için diğeriyle de en sevdiğiniz içsin diye…
İmzalı İnziva Albümleri: Çekilişte çıkacak 3 kız kardeşime imzalı inziva albümü yolluyorum,şarkılarımı ve bugünlerimizi hiç unutmasınlar diye…
Kolo Çorapları: Çocukluğumdan beri en ciddi elbiselerin altına bile sevimli çoraplar giymek gibi bir huyum var,çorap çekmecemdeki tüm çoraplarım gayrı resmi o nedenle size de sevimli çoraplarımdan hediye etmek istiyorum.Merak etmeyen sıfır kilometre hepsi de kalpli,kanatlı, fiyonklu
Benefit Makyaj Çantaları: Off bu çantaları abimin askerden gelişi gibi bekledim,İngiltere’den getirttim,sanki 1000 dereden su getirttim…siz hediyeler nerede dedikçe vallahi ömrümü yediler:) Şükür ki geldiler,akıbetleri gelmeyen glosslar gibi olmadı..İlle de bu çantaları istedim çünkü üzerindeki şehir teması bana melankolia şehrini anımsatıyor,sizlere de melankoliayı hatırlatmasını diliyorum…
Hard Candy Far ve Ruj Paleti:
Şunun tatlılığına bakar mısınız?En severek aldığım hediyeniz bu

Hard Candy paletininde mor,yeşil,beyaz yanarlı dönerli 3 renk far ve 3 renk lipgloss var,bu gördüğünüz benimki...
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]
X_SaGoCu_X'in Imzasi

ÜYE OL ANINDA 10 TL KAZAN !

100 mb host 10 TL

˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜
˜”*°•.˜”*°aTaPaRKLı°*”˜.•°*”˜
.•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Del.icio.us Ekle
 Hızlı Kayıt Sistemi
Yanlızca 10 saniyenizi üye olmak için ayırırsanız sitemizden daha fazla yararlanırsınız ;)
Kullanıcı adınız:    Şifreniz:    Şifrenizi tekrar yazın: E-mail adresiniz:   

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye
« Posted on: 20 Mayıs 2012, 20:49:06 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler:Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye oyunu indir, Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye program yükle, Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye download, Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye full albüm mp3 indir, Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye resimleri, Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye haber, Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye yükle, Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye videosu, Kolera'dan Bayan Dinleyicilerine Hediye şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged: google com resim kolera

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map|Site Map2|GoogleTags | Linkler | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|index
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

07 Mayıs 2012, 07:17:16
Arşiv
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

SagoKafKef.COM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.