Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  +  Sagopa Kajmer Sago Kaf Kef Fan Club
|-+  Kolera
| |-+  Haberler - Duyurular - Kolera
| | |-+  Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi''
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi''  (Okunma Sayısı 1039 defa)
21 Aralık 2010, 17:31:30
X_SaGoCu_X
X_SaGoCu_X
Yönetici

konu Sayısı
696

Sagopa Kajmer Fan Club
İlişki Durumu:
Birisi var
« :»

Bendeki Sen 2010 Turnesinin ilk yarısını sonlandırmış bulunuyoruz..Üzerimde hem büyük bir mutluluk hem sözünü yerine getirmenin huzuru hem de
yolların yorgunluğu var..Bununla beraber siz sevenlerime etmem gereken kocaman bir teşekkür var bu nedenle sizlere yazmak istedim.
Sakarya,Bursa ve Eskişehirle başladık.Yeni bir albüm yapmak yepyeni şarkılar ezberlemeyi gerektiriyor sonra bu şarkıların sahne performansını
prova etmeniz gerekiyor,işte tam bu raddede takıntılarınız ortaya çıkıyor '' şu şarkının şu sözünde şaşırıyorumlar'' ''bu şarkının şurası çok zorlu çok flow varlı haller''
''bu şarkının nakaratı beni öldürüyor durumları'' vesaire vesaire...İşte tüm bunları atlatmak sürekli prova yapmaya bağlı biz de sıkı bir çalışma içine girdik..
İlk defa şarkılarımızı bu 3 şehirde seslendirdik,iştirakten çok memnun kaldık,Sakarya ve Bursa her zamanki coşkusuyla bizleri destekledi.
Eskişehirde ise buz gibi bir hava vardı bizimle beraber konser içini şehir şehir gezenler Eskişehir'de üşütmüştü,onları gördüm,kıyamadım :) yollar arasında hediyelerinizi açtım,
mektuplarınızı bir bir okudum,çilekli sütlerle kolera yazmıştınız,konser yorgunluğunun üzerine o kadar güzel görünüyorlardı ki kurdelelerin arasında,
arabaya bindiğimde k harfini benden önce içmişlerdi bile :) Sahneden uzattığınız iğneyi dahi aldığıma emin olun hatta bir şehirde biri bana muska gibi sarılmış birşey verdi,
şarkı söylüyordum emrenin cebine attım,ondan geri istemiş çok güldüm :)) benim emanetlerim mutlaka bana teslim edilir içiniz rahat olsun herşeyi aldım ancak bir bir
teşekkür edemedim,hepsi de evimin muhtelif yerlerinde duruyor,sizleri bizlere hatırlatmaya devam ediyor..Zaten hediyenin amacı da bu değil midir?
Birini sevindirmek ve ona kendini hatırlatmak...Ben teşekkür edince biri'' sen sana hediye alanları daha çok seviyorsun'' yazmıştı.Nasıl böyle sığ düşünülebilir ki?
Zaten konserime bilet alıp gelen herkes bana hediye vermiş oluyor...Biri sana birşey verdi diye onu daha çok sevmezsin,bu çok karaktersizce olurdu..O insanları
seni düşündükleri için seversinya da  küçük harçlıklarını biriktirip sana birşeyler yapmaya çalıştığı için seversin...Bir kız dinleyicim  myspaceden bana '' albümünü cips paralarımı biriktirerek aldım''
yazdı bunun değerini kalbin varsa albümün olmasa da,sanatçı olmasan da anlayabilirsin.Maddiyata önem veriyorsan da herkesi kendin gibi sanırsın,durum bu...
Neyse herkesi memnun edemeyiz tabi :) Sakarya da bir ufaklık vardı başta sahnenin önünde ayağa kalkmaya çalışıyordu,bizi görmelerini engellediği için arkasında kalanlar strese girdi :)
sonra o şeker kız çocuğu sakarya konserinin maskotu oldu ,salondaki tüm yetişkinler kadar destek verdi,eli hep havadaydı,hatta bana sahneden hediye bile verdi :)
bir de elinde oyuncak bebeği vardı,müstehcen bir oyuncak sayılır :) işte o şekerlik :

Bursa'ya her zamanki performansı için minnettarız,o gün sahnede sayenizde çok mutluyduk yüzümüzden de okunuyor olsa gerek :)

Bursa konserine damga vuran şu görüntüye bakarmısınız?Saklambaç oynuyorlar,duvara yumanın işi çok zor saklanacak o kadar çok yer varki nerede olabilirler acaba :)

Sonra Aydın-Denizli-İzmir üçlemesine gittik.Aydın'da ilk defa konser verdik,diğer illere oranla daha az katılımcı vardı ama bize çok sıcak duygular yaşattılar,mutluydum,mutluyduk,mutluydular...
Denizli yıllardır gitmek isteyip,salon sıkıntısı nedeniyle bir türlü konser organizasyonu yapamadığımız yegane şehirlerdendi.Denizli için ayrı bir heyecan duyuyordum.Nihayet o gün geldi,
Denizli için cicilenip bicilendim :)Sahneye çıktığımda Denizli ışıl ışıldı,konserin ilk şarkısından son şarkısına kadar çok eğlenceli anlar yaşadım,şarkılarımıza eşlik eden herkesden
Allah razı olsun,İzmir'e doğru son derece mutlu bir şekilde yollandık...İzmir her yıl ki gibiydi,Bendeki Sen Tu...
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]
X_SaGoCu_X'in Imzasi

içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
ÜYE OL ANINDA 10 TL KAZAN !

100 mb host 10 TL

˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜
˜”*°•.˜”*°aTaPaRKLı°*”˜.•°*”˜
.•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Del.icio.us Ekle
 Hızlı Kayıt Sistemi
Yanlızca 10 saniyenizi üye olmak için ayırırsanız sitemizden daha fazla yararlanırsınız ;)
Kullanıcı adınız:    Şifreniz:    Şifrenizi tekrar yazın: E-mail adresiniz:   

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi''
« Posted on: 20 Mayıs 2012, 20:47:30 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler:Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi'' oyunu indir, Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi'' program yükle, Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi'' download, Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi'' full albüm mp3 indir, Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi'' resimleri, Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi'' haber, Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi'' yükle, Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi'' videosu, Kolera Yazıyor ''bendeki Sen Turnesi'' şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged: sagopa sago turne undefined sen konseri konserde bendeki kolera tinypic
izmir kajmer son club google kolo com ikimizi konser

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map|Site Map2|GoogleTags | Linkler | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|index
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

18 Mayıs 2012, 10:59:47
Arşiv
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

SagoKafKef.COM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.